Okean igraonica

Okean igraonica

‘Okean’ igraonica Vam nudi prijatan ambijent gde će Vaši gosti uživati a Vaša deca uz naš profesionalni tim animatora imati nezaboravno slavlje!

Prostor je namenjen deci i njihovim roditeljima. Dečija igraonica je na 3 nivoa za decu uzrasta od 2-8 godina. Raznovrsni sadržaj igraonice nudi Vam, za njamlađe bazen sa lopticama, kutak sa lego kockicama, vodeni krevet, klavir za najveselije, vrtešku za smelije, tobogan za hrabre, lavirint i kapsulu za znatiželjne i stenu za penjanje za avanturiste. Na prvom nivou se nalazi dečija igraonica sa tri nivoa u okviru igraonice za decu uzrasta od 2-8 godina sa pregrštom zabavnih sadržaja. Deo za decu se sastoji od 3D lavirinta sa 4 velika tobogana, bazenom sa lopticama i stenom za penjanje.

U donjem delu igraonice nalaze se Cyber room sa 6 PC Game konfiguracija, 3 Sony playstation-a i 1 Nintendo WII konzole sa plasma TV-om, Discoteka opremljena najsavremenijim zvučnim i svetlosnim efektima, i Princess room gde će devojčice biti u prilici da se šminkaju, friziraju i uživaju dok se ulepšavaju.

Cafe za roditelje koji se sastoji iz nepušačog i pušačkog dela i opremljen je monitorima za video nadzor dece i besplatnim internetom.

Na samom ulazu u igraonicu nalazi se velika letnja bašta, kapaciteta 35 sedećih mesta. Obilje zelenila i kvalitetna usluga, daleko od gradske vreve, pružaju divan ugođaj do kasnih večernjih sati.

Za brigu o deci i animaciju zaduženi su profesionalni treneri. Kapacitet igraonice je 40 dece. Uz mnoštvo veselih boja i uvek dobro raspoloženih trenera, Vašoj deci možete priuštiti potpuni užitak u Okeanu zabave…

IGRAONICA „OKEAN“

- Osnovni i jedini uslov za proslavu rodjendana u Okeanu je da sa sobom ponesete dobro raspolozenje! Sve ostalo je stvar dogovora, a za to Vam stojimo na raspolaganju svakog dana od 10-22h!!

- Dok se deca zabavljaju roditelji mogu sedeti u finom i prijatnom ambijentu kafea ili baste i uzivati u svojoj kafi, kolacu, casopisima, miru i relaksaciji a da pritom imaju uvid kako se deca provode unutar igraonice!

- Kompletan prostor je opremljen sistemom klimatizacije i ventilacije! Ispred igraonice se nalazi parking koji je na raspolaganju svim posetiocima!

- Okean se nalazi u nivou ulice velikog parka, okruzen zelenilom, koji odaje potpuno opustajuci i relaksacioni utisak!

- Igraonica je nova, osvetljena dnevnom svetloscu i pozitivna!! Sarenolikost igaonice veslih boja, prozeta suncevim zracima nikog ne ostavlja raavnodusnim!

- Molimo Vas, pre dolaska, pozovite nas da proverite da li je mozda igraonica rezervisana za proslavu rodjendana ili je otvorena!

- Svaki osmi dolazak na igranje je besplatan!

- Popust od 10% za zakup prostora dobijaju svi posetioci prilikom organizacije drugog rodjendana u nasoj igraonici!

- Pored rodjendanskih zurki organizujemo i porodicne proslave, krstenja, zurke za starije osnovce i druge Vama bitne datume! Za firme organizujemo novogodisnje proslave sa ili bez predstave!

Podeli sa prijateljima!

Okean igraonica Prijavi se na RSS. Tweet-uj ovo! StumbleUpon Reddit Digg-uj ovo! Omiljeno na Delicious-u Podeli na Facebook-u

Ostavi odgovor